Vecka 30

Här är magen i vecka 30! Jag har hela tiden sedan det börjat synas tyckt att magen syns mycket, men nu när man tittar tillbaka på bilderna från vecka 18 så är det ju inte mycket alls jämfört med nu! Men fortfarande känns magen inte tung och stor utan alldeles lagom :-) Har gått upp 7 kilo hittills under graviditeten.

Det vi har kvar att fixa och köpa är babyskydd till bilen, vagga/korg eller något annat att sova i i vårt sovrum/vår säng, första kläderna och så småsaker som filtar, små handdukar osv. Nästa vecka ska vi också på första av två kvällar med profylaxkurs, ska bli intressant. I skrivande stund är vi i vecka 31 och nu är det bara 3,5 veckor kvar av arbete för mig innan det är  julledighet och därefter föräldraledighet som gäller. Härligt!

En reaktion på ”Vecka 30”

  1. Hej. Du är så fin, det klär dej att vara gravid, man hör på dig att du / ni längtar efter er lilla nya familjemedlem, ni ordnar och donar, det låter så rart och gulligt, bebisen känner av er längtan och det känns så mysigt. Stor kram till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.