Vecka 18

Nu i skrivande stund är jag i vecka 19, men magbilden och ultraljudet på vårt lilla gryn är från förra veckan. Första magbilden! =) Tycker inte det har synts så mycket innan, så då var det inte något att ta kort på. Men senaste 2 veckorna har magen börjat synas ordentligt! Mys!

Nästa vecka ska vi göra ett ultraljud till, eftersom det är rutin att göra det efter 18 fullgångna veckor och vi trodde vi var det, men vi var i vecka 17+2. Så nästa vecka får vi titta till hen igen! Då får vi kanske också ett nytt beräknat förlossningsdatum, men jag tror inte det kommer skilja sig så mycket från det vi fick på första ultraljudet. Så omkring den 4 februari är det dags! (En vecka senare än vad vi trodde från början)

Jag ser väldigt mycket fram emot den kommande gravidtiden. Det är ju nu det börjar på riktigt, att vara gravid, känns det som! De första veckorna kändes det ganska overkligt, sedan kom illamåendet och det var ju inte en speciellt rolig period, även om det var supermysigt att få berätta för alla nära och kära att vi väntar en liten! Sedan avtog illamåendet omkring v 13-14, men ingen mage syntes ju än. I vecka 16 började magen äntligen att synas lite, mer än bara vanlig uppsvälldhet =) Och i vecka 17 kände jag de första små puffarna där inifrån!

Nu när vi varit på ultraljudet och man har fått veta att allt ser bra ut, så känns det väldigt skönt att kunna slappna av mer och bara njuta av att känna buffarna och se magen växa!

En reaktion på ”Vecka 18”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.