Väntar på våren

Har inte bloggat något alls på två veckor, finns liksom inget att skriva riktigt! Den här tiden är den tråkigaste på året tycker jag, det händer liksom ingenting annat än att man äter, sover, jobbar, veckohandlar, tvättar, städar… Februari/mars och oktober/november är såna månader. Tråkmånader! Men nu är det bara fyra veckor kvar till påsk i alla fall, då jag åker till London med familjen! Det ser jag fram emot, och tiden tills dess är mest transportsträcka. Därav inget bloggande.

Något roligt/spännande/annorlunda/omvälvande som hänt är att min mor sökt och fått nytt jobb, i Uppsala! Hon ska börja efter sommaren, och kommer innebära att hon flyttar ner dit själv innan paps går i pension nästa år och de flyttar till något tillsammans där. Om det nu är bra på det där jobbet förstås! Är glad för mammas skull, det är bra med förändring och kul med något nytt. De har ju bott i villan i Härnösand i 20 år nu. Men det som känns lite tråkigt är att villan där jag vuxit upp kommer att säljas… Nu blir ju inte det förrän om typ 1,5-2 år. Men ändå! Visst förstår jag att de inte kan bo kvar där jämt, nu när alla vi barn flyttat hemifrån, men det blir ju ändå lite separationsångest… Hur många jular får jag spendera där innan, blir det två.. eller en? Hur många somrar, hur många promenader i skogen och runt ån? Och vad ska hända med våra små djur som vi haft och som vi begravt i skogskanten bakom huset..? Under åren har det blivit två marsvin, två hamstrar och en undulat. Kanske fler, jag minns inte exakt. Det är ju våra små djur som vi älskat och haft och tänk om de nya som flyttar in där inte uppskattar en djurkyrkogård på baksidan utan gräver bort den..? :( Jag skulle ju inte vilja ha kvar den om de inte var mina, liksom… Jag vill inte förlora kontakten med själva stan heller, vill ju kunna komma hem till Härnösand och träffa vännerna där och åka till Smitingen och Svartvik osv…

Men jag tänker att förändringar är bra, och det kommer att bli roligt att ha mams och paps på närmare håll så att man kan ses oftare över en helg osv. Så jag tror att även om det kommer känns lite jobbigt med att huset säljs, så kommer det hela ändå att vara mest positivt. Jag kommer ju såklart fortfarande kunna åka hem till Härnösand och bo hos Linnea t ex. Det blir bara inte helt samma sak, men det blir nog bra det med. :)

En reaktion på ”Väntar på våren”

  1. Hade missat det här…hoppas verkligen att du kommer att komma hem till Härnta iaf, de måste du göra…till mig!!=) Puuusss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.