Vallentins Dag

Har haft en riktigt rolig och mysig helg! I lördags var det födelsedagsfest hos Petronella och Anders, mycket lyckad fest med massa dans och lekar! Sov i deras soffa som var superskön, och var faktiskt rätt pigg när jag vaknade trots att vi höll igång till halv fyra-tiden. Jag och Alex hade ju planerat en Alla Hjärtans Dags-mysbrunch på hotell Anglais, och vi var väl lite sega när vi åka iväg från Pettis och Anders men det var skönt att komma ut, och hotellfrukosten var perfekt! Masssooor med godsaker! :) Satt länge och åt och läste tidningen. Sedan promenerade vi längs Kungsgatan och kom förbi Sagabion, där vi såg att de visade ”Valentine’s Day”… Klockan var 13.10, filmen hade börjat kl 13, men vi hoppade snabbt in och den började precis när vi kom in i salongen, perfekt! Det var en jättemysig film, och kul att se den på Alla Hjärtans Dag också! Tycker inte att den var bland de bästa jag sett, men den var söt och det var väldigt mysigt att hoppas in på bion sådär helt spontant! :)

Efter filmen var vi båda helt uppfyllda av romantik så på Hötorget fick jag en bukett stora röda rosor av min alldeles egen Vallentin. Grattis på namnsdagen älskling! Vi tog tåget hem vid fyratiden, och avslutade kvällen med mysmiddag hemma.

Så härligt när man gör massa saker på helgen, den känns så lång! Nu är det en veckas jobb som gäller igen.

En reaktion på ”Vallentins Dag”

  1. Låter som ni haft en jättemysig helg! Inte lika här…magsjuka å elände…bläää… men hade en mysig promenad igår tillsammans iaf! När åker ni i juli? Verkar som Sthlmsresan kanske inte blir förrän då…Ammie kunde inte i juni. Kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.