Raggmunkar

Nu är det lunch! Igår försökte jag mig på att laga raggmunkar med bacon och lingon till. Gick rätt bra förutom att jag gjorde raggmunkarna galet stora och tjocka så de typ aldrig blev klara hehe… Hann bli ganska hungrig innan det äntligen var klart! Lingonsylten var hemmagjord även den, fast av mamma. Så mycket vuxenpoäng har jag inte än att jag kokar sylt på egenplockade bär, men det är grymt gott! Jag är iaf nöjd med mina gigantiska raggmunkar, de blev riktigt goda! =) Fast de är inte LCHF förståss, är ju både mjöl och potatis i (blandade ut med morötter oxå). Man skulle faktiskt kunna göra på bara morötter istället för potatis så blir de lite mer ellsehåeffiga, ska nog testa det nästa gång! Annars så kör vi utan kolhydrater varannan dag nu och det är fräscht tycker jag!

Har precis fixat massa med min nya iGooglesida. Man kan ha massor av olika gadgets (rutor) på sin sida med allt från födelsedagspåminnelser, nyheter och väder till att koppla sitt twitterflöde och sin blogginläggs-funktion dit. Det har jag gjort och är ju riktigt smidigt då man inte behöver logga in på twitters och bloggers separata sidor för att skriva, utan allt finns på sin iGooglesida. Den här bloggen har jag inte kopplat dit, men bloggen på newmarket.se. Annars kommer jag glömma att skriva i den!

Fast det är svårt sånt där när man ska skriva på företagets webb. Man ska vara personlig, men såklart inte för personlig.. Man ska skriva om intressanta ämnen som rör andra än mig själv, men samtidigt måste det vara intressant och skrivet ur min synvinkel… Hmm! Vi har pratat lite här på jobbet om att dela upp det i olika intresseämnen, typ att Alex skriver om mat och webbdesign, Sanna skriver om omvärldshändelser och musik tex, och jag ska oxå ha två ämnen. Men vad?

Resor tänkte jag att jag kunde ha som ämne, jag gillar ju att resa och vi planerar ju lite resor hit och dit och finns ju massor med ställen jag vill åka till. Men det känns fortfarande svårt att veta riktigt vad man ska skriva… Något som folk kan diskutera? Något som får folk att oxå vilja resa? Fråga efter tips? Ge tips? Jag har inte helt kommit in i det där tänket än! Men antar att man måste sätta igång så ger det sig efter ett tag! Någon som har tips på ett annat ämne jag kan skriva om? Vi ska ju ha två. Inredning kanske? Men jag kan inte så mycket om det… Tycker bara att det är kul. Det kanske räcker?  LCHF kanske? Nja. Nu väntar raggmunkarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.