Nagelstärkare

Inhandlade den här nagelstärkaren från LCN Nail Therapy igår på EmmaKliniken. Nu ska jag börja ta hand om mina naglar så att de blir fina igen! Har använt den flera gånger idag, kanske lite överdrivet hehe, inte vet jag. Men det känns som att den fungerar! Testade att fota den med iPhonen i vår lilla ministudio på jobbet, blev helt ok (med viss tillfixning i Photoshop ska tilläggas…) :) Köpte även ett nagellack från Mavala i en slags beigeskimrande färg. I söndags tränade jag i nästan en timme också, yes! Kollade på ”Vårt bröllop i era händer” medans. Hehe, lite flummigt program tycker jag, skulle kunnat göras bättre, själva produktionen… Men kul att kolla på ändå, speciellt eftersom det avsnittet jag såg var från Nyköping/Oxelösund!

Imorse var det BNI igen, som vanligt på tisdagar. Det var trevligt, som det brukar vara! Men jag hade inte hunnit/orkat tänka ut någon bra 60-sekundare (presentation) igår innan jag somnade, så drömde heeeela natten om BNI och vad jag skulle säga. Vaknade av mig själv 04.30 och klockan skulle ringa 05.10… Så fick ligga där och vänta, för ville ju inte kliva upp halv fem liksom. Lägga mig i tid ikväll…

Sitter kvar på jobbet nu en stund, ska fixa lite saker så att jag känner att jag har koll på allt som ska vara klart den här veckan. En vanlig arbetsdag ser ut såhär ungefär, för den som undrar: Idag har jag varit på BNI-möte, skrivit veckans BNI-veckobrev, kontaktat BNI-konsult för att boka besöksdag i september, tagit in offerter på papperspåsar, nyckelband och bildekaler till två olika kunder, haft möte med ett maskinserviceföretag om webbplats, fixat sökmotorvänliga url:er på Oxelösunds Hamns sida, pratat med deras IT-tekniker, ringt några inbjudna gäster till BNI, lagt in en logotyp på Hotel Lanternas webb samt ändrat några texter, bokat BNI sommaravslutning på samma hotell, mejlat hamnen om tryck av visitkort… Hehe fick precis veta på mejlen att både medlemskoordinatorn och informatören är borta på kommande BNI-möte, jag måste alltså göra tre personers grejjer nästa möte… woho! :)

Imorgon ska jag bl a fixa klart roll-upförslag för Mälardalsrådet, göra öletikett, kartmall och bordspratarmall till samma företag, göra nya toppbilder till Oxelösunds Hamns webb, offert till maskinserviceföretaget som vi hade möte med idag, börja med en inbjudan för Miltronics sommarpersonalevent, bråttom och viktigt!!! Senaste månaderna har det verkligen varit massor med jobb!

Var på stan på lunchen idag och kollade lite på resväskor till USA… :) Det är bara 66 dagar kvar!!! Shiiit! :) :) :) Men innan dess händer det massor med mysiga och roliga saker som kusin Sannas student, bröllop, Höga Kusten-mys och tjejhelg i Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.