Mysig helg!

Har haft en jättemysig helg med familjen. I fredagskväll myste vi hemma med syrrorna, god middag och Idolkollande. Och sen en störd film, Quentin Tarantinos Planet terror… Se inte, asdålig! Men det var en mysig kväll ändå :)

På lördagen fixade vi oss och gick lite på stan, och sen åkte vi iväg till Linköping för att fira Hanna, Nea och Marcus 20-årsdag. Vädret var helt underbart, klarblå himmel och härligt varmt! Så skönt! Väl framme hos brorsan satt vi ute och år tårta och de fick presenter, bland annat ”syskontavlor” från mig och Alex och en resa till London av mamma och pappa! :)

På kvällen gick vi ut och åt middag på Gula Huset i Linköping, jättegott! Sedan körde jag, Hanniz och Nea hem till Nyköping igen. Hemma myste vi i soffan och slökollade på reprisen av MVT Video Awards.

På söndagsmorgonen strålade sensommarsolen igen och vi åt frukost på balkongen. Sedan kom mamma och pappa och hämtade upp syrrorna och åkte hem till Härnösand. Jag och Alex hade en skön slappdag och sedan gick vi på bio och såg Flickan som lekte med elden. Den var spännande och man hoppade till i biostolen flera gånger! Tycker den vra bra men kanske att ettan var snäppet bättre, svårt att avgöra, den här var med actionfylld och ettan var mer eftertänktsam.

Nu är den en ny vecka av jobb som gäller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.