Komsi komsi!

Åh vad jag längtar nu!!! 39+3 idag. Kom nuuuuu lilla bebisen! :-) Vi längtar massor efter att få gosa på dig!

Ser verkligen fram emot förlossningen. Troligtvis kommer jag tycka att jag var dum i huvudet som såg fram emot det när jag väl är inne i det värsta. Men jag tror ändå att allt blir bättre av att ha positiva tankar inför förlossningen, så jag fortsätter att se fram emot att det ska dra igång, med skräckblandad förtjusning :-)

Ena sekunden längtar jag så mycket efter att ha bebis hos oss, nästa sekund känns det väldigt overkligt och sedan kommer jag på att jag kommer sakna min gravidmage oxå!

Huvudet är fixerat, mensliknande värk då och då sedan ett par veckor… Ibland känns det som att det verkligen är på gång! Men sedan avtar det igen och känns som vanligt.

Hos barnmorskan igår räknade vi att vi kan gå ända till den 18:e feb utan att det räknas som onormalt, så det kan ju dröja… Hoppas att jag inte behöver bli igångsatt, det bästa är ju om det får starta av sig själv. Igår hämtade vi babyskyddet som vi hyrt på NTF och så fick vi Tens-apparaten med oss hem från barnmorskan. Bebiskläder till BB är packade, snacks/dryck oxå och ungefär hälften av det vi ska ha med oss. Beror ju lite på vad man har på sig när man åker in, det sista måste nog packas när det kommit igång.

Vaggan står redo bredvid sängen, kläder och sängkläder är tvättade… Har till och med köpt blöjor och våtservetter så det finns hemma. Tror inte jag kan förbereda nåt mer nu! :-)

Känslorna inför förlossningen är en mix av ”det häftigaste man är med om i livet, omvälvande och så stort att man knappt förstår det!” och ”bebisar föds varje dag, nästan alla kvinnor har gjort det/kommer att göra det” dvs ingen big deal v/s världens största deal :-)

Nu ska jag gå ner till tvätten. Sedan bädda sängen och plocka ur diskmaskinen i äkta hemmafru-anda. :-)

Kom nu bebis!!!

En reaktion på ”Komsi komsi!”

  1. Lilla gumman jag förstår så väl er längtan efter lilla pyret, helt plötsligt så bara kommer det igång, så har ni pyret i famnen och ni är en familj….. Jag håller tummarna så hårt jag kan för att det ska komma igång snart… Tänker på er dagligen…… Många kramisar till er från Farmor Mita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.