Jobb, BNI, gardiner och London

Det är mycket på jobbet nu, tror aldrig jag haft en så fullspäckad ToDo-lista som nu sedan jag började på Newmarket! Det trodde vi inte för ett par månader sedan, men det har verkligen kommit igång igen. Det är väldigt kul! Men också såklart lite stressande. Ska bli skönt med en lång påskhelg! Idag var vi och handlade påskmat, ägg och räkor och sill och lax och påskmust och aioli och knäckebröd och Västerbottenost. Mums! Påskmaten brukar man ju vanligtvis äta på påskafton, men i år det blir det redan på skärtorsdagen, för sedan drar vi till London! :) Klockan 19 på torsdagkvällen ska vi vara påväg. Hu vad hemskt det kommer bli att flyga. Jag förtränger nästan att vi ska flyga, men jag vet att det närmar sig med stormsteg och det finns inget jag kan göra… Samtidigt som jag såklart ser fram emot resan jättemycket!

Imorgon bitti är det dags för veckans BNI-möte igen. Start 06.30. Yay..! Jag är verkligen INTE en morgontyp. Det är lika fruktansvärt varje morgon och min enda tanke varenda morgon jag vaknar är ”Jag vill inte” och ”Jag längtar till helgen…”. Undrar om det finns något tips på hur man kan vända det hela så att man tycker om att kliva upp? Jag bestämmer mig nämligen väldigt ofta kvällen innan att ”imorgon ska jag kliva upp i tid, jag ska äta en lång god frukost, läsa tidningen och ha det skönt”. Men jag struntar ju totalt i det när jag väl vaknar! Det bara går inte! Jag kanske inte är tillräckligt vuxen än. :)

Ikväll har jag iaf varit duktig och pysslig för jag har klippt, vikt, nålat och strukit mina limegröna panelgardiner som ska sys när symaskinen kommer hit till låns på måndag! Då ska det bli vårigt i vardagsrummet! I lördags hade vi en riktigt bra städdag, tvättade massor, gick ner med vinterkläderna i förrådet, tog fram vår/sommarkläder, och storstädade hela lyan. Sedan belönade vi oss med tacos. Perfekt! :)

Imorgon är sista mötet innan jag tillträder som teamledare/ordförande. Iiiiih hjälp! Undrar vad jag ska säga imorgon. Det här är nog första gången jag verkligen inte förberett mig alls inför BNI… Jag har inte hunnit ägna det en tanke idag på jobbet för det har varit så fullt! Men jag måste ju tänka ut nånting så får väl bli nu innan jag somnar.

Zzz… Gonatt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.