Hösthelg

Har haft en skön helg, bestämde mig innan att jag bara skulle vara hemma hela helgen och det var jag! Det behövs ibland… Bakade bullar i lördags, mysigt! Blir alltid sugen på att göra det när det börjar bli höst. På kvällen hade Alex tänkt gå ut men blev hemma och jobbade istället. Jag slappade framför TVn och lyxade till det med favoritsaker: Rött vin, ost & kex, Truly Black-godis, tända ljus och en ELLE Interiör :-)

Ringde en av syrrorna efter några glas vin och det var kul å prata med henne, råkade bli 1,5 timme, tur att jag har företagsabonnemang :) Saknar dem massor, men snart kommer de hit, längtar! Då blir det shopping, mysfika, utgång och sushi! Ska även tvinga i Alex tacos med qournfärs eftersom Johanna är vegetarian, det ska bli intressant haha :)

Gjorde oxå mindre trevliga upptäckter i helgen, t ex att vårt köksskåp under diskbänken är blött… och svart.. och snett… Där ryker någon tusing. Otrevligt att bli vuxen och ha en bostadsrätt när sånt där händer… Men det är ingen karastrof, ”det kunde ha varit värre” som Alex gillar att uttrycka sig, och visst, det kunde det ju! Så det går nog att lösa, kostar lite bara… Funderar på om jag måste sluta göra naglarna var tredje vecka nu, fattar liksom inte var mina pengar tar vägen men har insett att det kan ha med saken att göra… Men jag tycker ju om dem!!! Naglarna alltså. Liite fåfäng måste man väl få vara…? :)

Jag har börjat längta massor till julen oxå. Det kanske är lite tidigt. Men det var såå längesen jag fick julpynta på riktigt!!! Förra året bestod julpyntet av en stackars ensam adventsljusstake, samma sak året innan. Och innan det ska man ju inte tala om julpynt, eller räknas en fikus med julkulor!? Den använde vi som julgran i Australien. Hehe. Jag brukar ofta längta till saker. Är det dumt eller bra egentligen? Men ska ju leva i nuet. När jag frågar Alex vad han längtar efter säger han ”Nästa innebandymatch”. Det är en bra inställning. Men jag tycker om att längta! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.