Helgen

Fixade med balkongen i helgen precis som vi hade tänkt = mycket bra! Lördagen började på stan där vi köpte ljuslyktor på Hemtex och krokar och upphängningskedjor på Clas Ohlson. Gjorde även ett superspontant tavelköp på Gallerix! Blev två New York-inspirerade tavlor till vardagsrummet som symboliserar vår dröm att åka dit, som vi planerar ska bli verklighet nästa sommar! =)

Kl 12 var det avtäckning av mätningsrören för Du & EU-kampanjen, jag och Alex var där och fotade lite. Minskning av restavfall (sortera mera!), ökad befolkningstillväxt och ökat antalet miljöbilar är det som mäts.

Efter det fortsatte vi till Blomsterlandet, med en mellanlandning på Max, hihi! Kan rekommendera deras Fajita-sallad.. Visste inte ens att de hade det. Mycket gott! Sen blev det alltså Blomsterlandet! Och där handlade vi en hel del… Olika kryddväxter, små skyltar med kryddnamnen, en lavendel, clematis, och smulgubbsplantor. Köpte också en ny blomma till sovrumsfönstret. Det hela blev inte så billigt så nu hoppas jag att allt överlever!

Väl hemma satte vi igång att plantera och sedan torkade jag av heela balkongen och det var rätt skitigt… Var grymt trött efter hela dagen så blev en Fazana-pizza till middag, inte fel =) Alex var ju småförkyld hela dagen och orkade inte så mkt… Men vi satte iaf upp lyktorna i taken på balkongen, såå fint! Bilder kommer!

På söndagen var ju Alex ännu mer förkyld så vi gjorde inte så mycket, jag var stressad som fan och hade nån slags down-dag, kom på att jag hade ungefär 10 000 tråksaker jag måste fixa typ tvätta, städa badrummet, tvätta fönstren, dammsuga, byta lakan, laga mat osv osv osv. Kände mig totalt orkeslös och gnällde en hel del. Såklart delar vi ju på såna saker men eftersom Alex är sjuk orkade han inte göra något då, och jag blev stressad av att allt var smutsigt och stökigt… Så var en lite jobbig dag, men tillslut blev tvätten tvättad och laxsåsen lagad och lakanen bytta. Dammsugningen får bli av ikväll och får väl sprida ut resten av grejjerna under veckan. Ibland önskar man att man hade en hustomte som kunde hjälpa till! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.