Gladare

Har kännt mig riktigt höstnere några dagar, men nu känns det som att jag börjar piggna till lite igen! :) Har varit på BNI affärsmöte imorse och det är alltid en kick att ha det gjort och jag var rätt så nöjd med min presentation, fast jag tror att jag pratar för fort, går nog mycket snabbare än när jag tar tid på presentationen hemma. Ska verkligen försöka prata saktare men det är jättesvårt. Men det här var ju bara andra gången, så när jag kommer in i det mer så kommer jag nog slappna av mer och då kan jag ta det lite lugnare.

Om någon som läser det här har ett företag och vill skapa fler affärskontakter så får ni gärna följa med som gäst! Bara att säga till! Fast det är ju inte så många som läser den här bloggen tror jag, och det gör inte så mycket det heller. Skriver ju mest för att hålla er nära och kära uppdaterade :) Och för att själv skriva av mig lite :)

Snart firar jag och älskling tre år! ♥ Tänk att det gått över tre år sedan jag flyttade hit, helt ovetandes om hur livet i Nyköping skulle bli! Har hänt ganska mycket, från inneboende i ett litet rum i Bryngan, till min fina 1,5:a i Östra Bergen, och nu vår trea med renoveringen och allt vad det innebar! Samtidigt som det känns som att det var sååå längesedan jag flyttade hit, så känns det samtidigt som att det har gått så fort.

Jag klurar igen på det här med vad som känns ”hemma”. Nyköping är ju såklart hemma för att jag bor här, men i början kändes ju ändå Härnösand som ”hemma hemma”. Nu har det gått tre år så jag måste känna efter igen, vilket är hemma nu? Just nu känner jag mig lite mitt emellan faktiskt! Men på olika sätt. Härnösand kommer ju alltid att vara där mina minnen finns och där jag känner till alla stadsdelar och områden och hittar överallt. Vilket jag inte ännu gör i Nyköping. Men samtidigt så bor inte så många vänner kvar i Härnösand längre, och det kommer nya caféer och affärer där som jag inte har koll på. Uteställena har bytt namn och man vet inte vad som ”gäller” längre! På så sätt är jag mer hemma i Nyköping.

Mamma, pappa och systrarna bor kvar i Härnösand, så på så sätt är det ju såklart fortfarande dit jag åker över jul osv, men jag vet ju att mams och paps har små planer på att röra sig tillbaka till sina ungdomstrakter Uppsala! Och hur kommer det känns då, när jag inte längre kan åka ”hem” till Härnösand? Känns lite konstigt! Men vi får se då helt enkelt. Men finns många ställen i Härnösand som jag saknar mycket, t ex Smitingen, och att promenera med Stefan på olika ställen! Stefan om du läser det här, jag saaaaaaaknar diiiiiiiiig!!! Känns som att vi inte träffats på jättelänge. Blir långpromenad i jul!!!! :)

Och så en liten varning: Om det ringer en säljare från ett företag som heter Mystique och vill pracka på dig gratis startpaket på rakhyvlar, tacka NEJ! Jag brukar ALDRIG tacka ja till sånt, men nu gjorde jag det och det skulle jag inte ha gjort, så mycket strul som det varit. Fick brev men inga hyvlar – ringde – fick ingenting – struntade i det – fick ett refillpaket med krav på att betala 189 kr – kunde inte använda dessa eftersom jag inte fick startpaketet – de ville inte skicka ut ett till gratis eftersom jag fått två, som jag inte alls fått!!! – så jag fick snällt betala 189 kr + 39,90 för ett startpaket. Igår kom så den extra kryddan i det hela – en påminnelse på 89,90 kr trots att jag betalat den förb****e fakturan redan enligt min internetbank. Skrev ett korrekt men mycket surt mail till dem igår och hoppas att de hör av sig IDAG! Hoppas att mitt inlägg här kommer upp på google om andra söker på Mystique rakhyvlar…

Så var det med det!
Hej hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.