Fredag

Första hela arbetsveckan efter jul är snart till ända. Har varit galet trött på mornarna..Undrar om det liksom är genetiskt, att vissa personer helt enkelt är morgon- eller kvällsmänniskor, eller om det bara beror på omständigheter och situation, och att man kan ”ställa om sig” till att vara pigg på morgonen? Det känns verkligen som att jag är en obotlig kvällsmänniska!Nu har man iaf två sovmornar att se fram emot, även om jag kommer att spendera hela helgen på jobbet eftersom jag måste fixa min 10-minuterspresentation som jag ska hålla på BNI på tisdag *nervös* :( Förstår inte varför jag ska bli så jäkla nervös av det!? Jag känner ju medlemmarna ganska bra nu och de är ju hur trevliga och lättsamma som helst. Under vilka andra omständigheter som helst kan jag ju prata med dem, men så fort all uppmärksamhet riktas mot mig och jag ska säga något som förhoppningsvis inte tråkar ut folk till döds, blir jag alltid helt skakis… Därför har jag helt enkelt av ren självbevarelsedrift ignorerat totalt för mig själv att jag måste fixa en presentation och förbereda något vettigt att säga. Jag drar på det något otroligt. Jag borde ta tag i den NU och göra den under eftermiddagen, men det känns så läskigt, bara för att när jag sätter igång så måste jag verkligen tänka ut vad jag ska säga, och då blir jag liksom nervös, redan nu, bara av att tänka det jag ska säga. Men det är ju bland annat därför jag är med i BNI, för att komma över detta och tycka att det känns OK att prata inför folk. Jag vet bara hur hemskt det kommer kännas sekunderna innan jag ska börja, och jag längtar INTE. Sen så säger alla att ”Men bara du kommer igång så släpper det”, men det är inte så! Det är absolut inte så. Det är tvärtom. Jag är mer nervös i slutet av det jag ska säga än jag är i början. Speciellt om jag ser händerna skaka och hör rösten darra… Men jag hoppas att det ska ske ett mirakel på tisdag så att jag svävar genom 10-minutaren utan några som helst stakningar eller problem. För att det ens ska finnas en chans att det ska bli så kanske jag borde börja förbereda mig nu..? :)

Det andra jag ska göra på jobbet i helgen är att göra klart bilderna med arbetsprover som ska in här på siten. Nu får vi se hur det blir, ingen aning om hur våren blir med jobb osv. Så det är bra att vara förberedd om det blir så att jag behöver söka nytt. Men det kommer ta ganska många timmar att lägga in allt jag vill ha med tror jag, och jag kan inte göra det hemma eftersom allt materiel finns här på jobbet.

I onsdag tränade jag för första gången sen i maj. Wee :) Onsdagar och lördagar ska jag träna, ska verkligen försöka.. nej inte försöka, jag SKA göra det! Bara jag kör på nu så kommer det kännas lättare om några veckor hoppas jag.

Förresten så såg vi Julie & Julia igår, kan verkligen rekommendera den, väldigt söt film! Och alla som inte sett Avatar än, se den! :)

Ikväll  blir tacos och vin hos Sus o Peter, ser fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.