Fredag

Håller på med Innebandypalatsets webbsida, det blir riktigt bra och snygg som f*n om jag får säga det själv! Och det får jag, eftersom det inte är jag utan såklart min duktiga Alex som designat den! I början av nästa vecka är det tänkt att den ska släppas.

Ikväll ska Alex till Stockholm så jag får klara mig själv, och det ska jag göra tillsammans med Mirr som kommer och käkar tacos, dricker vin och tittar på Idol =) Och efter det blir det nog en sväng till Fika tror jag!

Idag lämnade vi in materialet för en stor upphandling… *håller tummarna* Vinner vi den så är den värd en heeel del de kommande två åren så det hoppas jag verkligen! Fast vi får nog vänta ända tills efter årsskiftet innan vi får veta hur det gått…

Nästa vecka ska jag gå på BNI första gången (affärsfrukostmöte). Fy jag blir nervös bara jag tänker på det. Fast det är inte så farligt alls egentligen, min hjärna fattar det, men det gör inte kroppen… Blir helt skakig och ostadig på rösten och det är inte alls kul, även om det bara är någon minut man ska prata. Det är mest det att jag inte riktigt vet vad jag ska säga… Som de sa på medlemsutbildningen: ”Failing to prepare is preparing to fail” och det ligger väl något i det… Men så fort jag funderar på att förbereda mig blir jag nervös och skjuter upp det, så hur ska det gå till? Aja, jag tar det i helgen… eller på måndag… =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.