2 år!

Den 24 november 2008 firade vi vår två-årsdag! Den 24.e var en måndag, och vi firade ganska lugnt med god, lång middag på Fika. Vi pratade mycket om hur vårt förhållande varit under de här två åren, vad som varit bra och vad vi måste jobba på osv… Väldigt bra! :) Vi kom fram till våra topptre mysigate/bästa utflykter/resor vi gjort, och kom fram till att vi har gjort ganska mycket ihop! Jag tycker att de bästa är vår resa till Paris i höstas, roadtripen till Tylösand i somras och… hehe på tredje plats vet jag inte vad jag ska välja ut; nyårsmiddagen 2007, Helsingforskryssningen, Gatufesten i S-vall… :)

Nu i helgen den 29-30 nov firade vi ännu mer på Hotel J i Nacka strand. Vi fick hotellnatten i present av Alex pappa och sambo. Vi hade ett jättefint rum med stor balkong, och så hade vi bokat in varsin Hot Stone-massage på Njuta Spa som ligger i närheten. Underbart! Sen åt vi middag på Restaurang J, där det var julbord. Jättegott! Så mysigt där med öppen spis och tända ljus. Alex hade köpt en champagne oxå men det blev aldrig av!  Vi får ta den på nyår :)

På söndagen åt vi god hotellfrukost framför brasan på hotellet. Sen åkte vi hemåt, och svängde av i Trosa och gick på julmarknad! Köpte hjortronglögg och adventsljus, och åt grillad korv och varm choklad. Mys! Trosa är verkligen en jättesöt stad!

Väl hemma så fixade jag upp lite julstjärnor i fönstren, vilket inte var helt enkelt, men nu sitter de där iaf :) Hade tänkt baka lussekatter men blev ingen tid till det. Får bli till veckan!

Har haft en underbar helg, tack älskling du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.